dimarts, 8 de maig del 2012

"Tornarà..."

Vaig crear aquest bloc per parlar de cultura sobretot, i de pas, una miqueta de política, que mai va gens malament...

En aquesta ocasió vull escriure sobre, digue-m'ho així, la "meva cultura". Des de fa 10 anys formo part d'un projecte meravellós anomenat KathArsis TheAtre, en sóc actriu i membre fundadora i durant aquesta dècada (gairebé ja) no he deixat mai d'estimar el que feia.

El diumenge passat vam estrenar El Malentès, una genial i inspiradora obra d'Albert Camús. I puc dir, amb el cap ben alt i plena d'orgull que va ser meravellós. Hem treballat molt dur per tirar-la endavant, i per què no dir-ho? Ens en vam sortir i va ser un resultat fantàstic.

Avui, i encara èbria per l'èxit i la satisfacció, vull fer una menció especial a tots els que ho han fet possible, perquè hem patit, hem rigut, hem sofert, hem gaudit... I sempre hem estat junts. Vull donar les gràcies:

- A la Dire, per fer-nos brillar com les estrelles, per treure'ns el màxim rendiment, per exigir i a la vegada estimular. Va fer una "Maria" fantàstica i esplèndida, tràgica i sublim, a l'hora que va aconseguir un resultat amb un toc màgic que ningú és capaç de fer.

- A la Mònica, per ser una companya meravellosa, perquè dóna molt i perquècompartir amb ella l'escenari és una experiència genial. La "Mare" no hauria estat la mateixa si no hi fossis tu, perquè la vas trobar i li vas donar la vida com ningú hagués estat capaç de fer-ho.

- Al Carlos, perquè has fet un "Jan" capaç de fer encongir el cor a tot el públic, d'emmudir-los i d'emocionar-los. I perquè com a partenaire d'escenari i fora és incomparable, meravellós.

- Al Siscu, per estar sempre pendent, donant ànims en els moments més tensos. Vetlla amb el "Criat" i vetlla pels seus companys. El "Vell Criat" no hauria pogut tenir una millor presència.

- A la Rox, per estar al peu del canó, per estar amb nosaltres i per crear idees meravelloses.

- Al Joel, perquè sense ell, no sé què faria...

-Al Ruben i a la Rox, perquè han creat uns vídeos meravellosos, amb tot l'amor, emocionants i professionals de debò.

- A l'Enver i el Jofre, perquè sí, perquè sou el suport!!!

- A tots els amics i el públic: heu aguantat, heu sentit i ens heu fet créixer.

Moltes gràcies a tots!!! Que sapigueu, que estic molt orgullosa i presumeixo de formar part de l'equip que formo. Treballar així és meravellós, un somni, de veritat.

Gràcies!!!


4 comentaris:

  1. Ohhhhh...Ara les llàgrimes de la felicitat trobada per sempre m'impideixen seguir escrivint...Però la modèstia t'ha impedit parlar de la Marta més brillant, tràgica i sublim dels últims temps que s'ha vist. Has fet una Marta inspiradora, gran homenatge en humiltat i potent art, a la Casares i en Camus que li van donar la vida. Ara tu, amb el teu paper, profundament treballat i sentit, l'has tornat a la vida per a homenatge i lluiment seu, i com a merescut premi t'has trobat amb l'estrella que ets, que has brillat poderosa com només les grans tràgiques poden fer damunt de l'escenari. T'has guanyat aquest títol, vas brillar amb llum pròpia, la tgeva força i el teu geni van fer emmudir tothom, l'estupor i l'admiració feien que el silenci brssoles les teves paraules, que fluien dolces i enèrgiques per a gaudi de la poesia i de l'art i de tothom que va tenir la sort de presenciar-ho...
    Gràcies a tu també per fer possible aquest somni...Aqauesta obra no es podria haver fet sense aquesta Marta!
    Dit amb amor de Dire i amb orgull de mare i una mica mestra...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. sempre, fins al infinit.......sempre.....
    Maravellós i emotiu artícle, querida Miriam i a cada obra nova, aproximes l´horitzó.
    Felicitats, i per a mi, també és un gran orgull pertenèixer a aquesta companyia.
    Suscribo tus palabras.....¨Moltes gràcies a tots!!! Que sapigueu, que estic molt orgullosa i presumeixo de formar part de l'equip que formo. Treballar així és meravellós, un somni, de veritat.¨

    Rox

    ResponElimina
  4. Hola Mimi...Espero que t'agradi saber que he nominat el teu Blog pels Liebster Blogs Awards! Jejejejejje!
    http://isabellaso.blogspot.com.es/2012/05/liebster-blog-awardarticulo-27.html
    <3<3<3

    ResponElimina